Προκειμένου να μπορέσουμε να κάνουμε τον ιστότοπό μας όσο το δυνατόν πιο ελκυστικό χρησιμοποιούμε cookies. Εξακολουθώντας να χρησιμοποιείτε το Site μας, δηλώνετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

Holter ρυθμού TCL6000 Contec

New Holter ρυθμού TCL6000 Contec

Εισαγωγή 

Τα δυναμικά συστήματα ΗΚΓ (Ηλεκτροκαρδιογραφήματος) υιοθετούν ένα σύστημα 12-απαγωγών διεθνών προτύπων, το οποίο μπορεί να καταγράφει κυματομορφές  του ΗΚΓ (Ηλεκτροκαρδιογραφήματος) αδιάλειπτα για ένα 48ωρο και να αναλύει την κυματομορφή του  ΗΚΓ (ηλεκτροκαρδιογραφήματος)  με το λογισμικό του ηλεκτρονικού υπολογιστή.   Η χρήση του είναι διττή , καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο  από τα ιατρικά ιδρύματα όσο και από την ιατρική κοινότητα. 

 

Κύρια χαρακτηριστικά

1) Υιοθετεί ένα σύστημα 12 απαγωγών διεθνών προτύπων, αδιάλειπτα καταγράφει την κυματομορφή του ΗΚΓ (Ηλεκτροκαρδιογραφήματος) μέχρι ένα 48ωρο. 


2) Συγχρονισμός ανάλυσης για 12 απαγωγές, με χαρακτηριστικό του  την επιλογή οποιουδήποτε καναλιού για το βασικό κανάλι ανάλυσης, το οποίο εξασφαλίζει ότι η κυματομορφή QRS μπορεί να βρεθεί με ακρίβεια, και επιπρόσθετο χαρακτηριστικό το ότι δεν υπάρχει παραμόρφωση.


3) Με περισσότερα από 10 πρότυπα (όπως κολπική εκτακτοσυστολή, κοιλιακή  εκτακτοσυστολή, μεγάλα μεσοδιαστήματα, κολπική μαρμαρυγή, και άλλα) και πολλές ενότητες προγράμματος/βαθμίδες που καθορίζονται από τον χρήστη οι οποίες μπορούν σχεδόν να ξεχωρίσουν οποιαδήποτε είδους παθολογική κυματομορφή.  


4) Ευέλικτη ανάλυση της κολπικής μαρμαρυγής, που εξασφαλίζει ότι ο ιατρός μπορεί να χρησιμοποιήσει καθ’ ολοκληρίαν ή τμηματικά την (αυτόματη) AUTO/χειροκίνητη  ανάλυση, προσθέτοντας έτσι μεγαλύτερη ακρίβεια στην ανάλυση της κολπικής μαρμαρυγής.  


5) Όλοι οι βηματοδότες (όπως ενός κόλπου, μίας κοιλίας,ή δυο κοιλοτήτων και άλλοι) μπορούν να αναλυθούν με την ισχυρή λειτουργία ανάλυσης βηματοδότη. 


6) Μίας ή όλων των απαγωγών ΗΚΓ (ηλεκτροκαρδιογραφήματος) οποιαδήποτε στιγμή αντλήσεως μπορεί επανεξεταστεί από την λειτουργία γρήγορης επανεξέτασης. 


7) Με ανάλυση λειτουργιών για μεταβλητότητα έως 5 λεπτά, μια ώρα και ανάλυση μεταβλητότητας ολόκληρης της καρδιακής συχνότητας.


8) Εκτύπωση με το γύρισμα ενός κλειδιού, άνετο και ταχύ στην εκτύπωση των αναφορών. 


9) Ο κίνδυνος θανάτου σε ασθενείς με έμφραγμα του μυοκαρδίου αποτελεί αντικείμενο πρόβλεψης από την λειτουργία ανάλυσης "HRT". 


10) Η «εναλλαγή του κύματος Τ» αποτελεί έναν σημαντικό δείκτη στην πρόβλεψη της κακοήθους αρρυθμίας και του αιφνίδιου καρδιακού θανάτου. 


11) Με λειτουργία ανάλυσης ενοτήτων προγράμματος/βαθμίδων QTD (διασπορά του διαστήματος QT), (VCG) ανυσματοκαρδιόγραφήματος,   Όψιμα Δυναμικά (VLP) και άνυσμα του μέσου ηλεκτρικού αξόνα της απαγωγής μονοπωλικού αυξημένου δυναμικού aVL μετωπιού(οριζόντιου) επιπέδου , που είναι πιο σημαντικά στην ανάλυση της αναφοράς.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Δωρεάν μεταφορικά

Για ποσά άνω των 60 ευρώ δωρεάν μεταφορικά (έως 3 kg).

Έκπτωση 10%

Με την πρώτη σας αγορά κερδίστε 10% έκπτωση σε επιλεγμένα προιόντα

  • Views: 102
  • Κωδικός Προϊόντος: TCL6000
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 1.150,00€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 1.150,00€

Παραδοση

Παράδοση στην Ελλάδα σε 1 με 2 εργάσιμες ημέρες.

Εγγύηση τιμής

Βρήκατε το ίδιο προϊόν φθηνότερα; Ενημερώστε μας για να σας δώσουμε προσφορά.

Ετικέτες: Holter ρυθμού TCL6000 Contec