Προκειμένου να μπορέσουμε να κάνουμε τον ιστότοπό μας όσο το δυνατόν πιο ελκυστικό χρησιμοποιούμε cookies. Εξακολουθώντας να χρησιμοποιείτε το Site μας, δηλώνετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

Αποστολές-Πληρωμές

Αποστολές 

Οι αποστολές / παραλλαβές των προϊόντων μας πραγματοποιούνται με έναν από τους παρακάτω τρόπους:


Με courier

Με μεταφορική εταιρεία

Με ΕΛΤΑ


Επωφεληθείτε με δωρεάν έξοδα αποστολής για παραγγελίες άνω των 60.00 ευρώ


* Σε περίπτωση που η διεύθυνση αποστολής της παραγγελίας σας αποτελεί δυσπρόσιτη περιοχή, με τα κριτήρια της μεταφορικής εταιρείας, είτε πρόκειται για παραγγελία μεγάλου όγκου που το βάρος της ξεπερνά τα 30 κιλά, υπάρχει επιπλέον χρέωση μεταφορικών για την οποία θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά.  


ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Εάν βρίσκεστε εντός Αττικής ή σε οποιαδήποτε άλλη πόλη της Ελλάδας (εξαιρούνται τα νησιά και οι δυσπρόσιτες περιοχές) θα έχετε την παραγγελία σας σε 1 με 2 εργάσιμες ημέρες.
Εάν βρίσκεστε σε κάποιο νησί ή δυσπρόσιτη περιοχή θα έχετε την παραγγελία σας σε 1 με 3 εργάσιμες ημέρες.Όταν η παραγγελία σας παραδοθεί  για διανομή, θα σας αποσταλεί μήνυμα στο κινητό σας με τον αριθμό αποστολής της παραγγελίας. 

Όλες οι παραδόσεις γίνονται από τις 9.00 το πρωί έως τις 19.00 το απόγευμα. Σε περίπτωση που απουσιάζετε, θα χρειαστούν άλλες 2 εργάσιμες μέρες, για να παραδώσουμε το δέμα σε εσάς, αφήνοντας σας μια ειδοποίηση για να επικοινωνήσετε με εταιρεία Courier.

Tip: Αν εργάζεστε και δεν έχετε κάποιον να παραλάβει την παραγγελία σας στο σπίτι σας, σας συμβουλεύουμε να δηλώσετε τη διεύθυνση της εργασία σας ώς διεύθυνση αποστολής του δέματος, καθώς η παραγγελία, όπως αναφέραμε μπορεί να παραδοθεί από τις 9.00 έως τις 19.00, ώρες που πιθανότατα θα εργάζεστε.

Για τη διευκόλυνση της παραλαβής καλό θα ήταν να βάλετε στα στοιχεία επικοινωνίας τον αριθμό τoυ κινητού σας τηλεφώνου.1. Αντικαταβολή


Μπορείτε να εξοφλήσετε τη παραγγελία σας με αντικαταβολή χρησιμοποιώντας ως μέθοδο αποστολής των επιλεγμένων προϊόντων στην εταιρεία Courier.


Το κόστος των μεταφορικών υπολογίζεται αυτόματα βάσει του συνόλου του βάρους των προϊόντων. Στην περίπτωση που το προϊόν αποστέλλεται σε δυσπρόσιτη κατά την μεταφορική εταιρεία περιοχή, το κόστος των μεταφορικών ενδέχεται να διαφέρει.


2. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό  Εθνικής Τράπεζας και Alphabank


3. Μέσω e-banking


4. Με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα